Seniorenhulp

Woningontruiming door Seniorenhulp is echt fantastisch. Ik heb hier zelf mee te maken gekregen toen mijn moeder verhuisde naar een bejaardentehuis. Mijn moeder is al een jaartje ouder en het lukte haar niet goed meer om voor zichzelf te zorgen. Het is daarom erg fijn dat er bejaardentehuizen bestaan. Mijn moeder zou in een bejaardentehuis natuurlijk wel wat kleiner gaan wonen dan dat ze nu zou doen en daarom konden de nodige spullen in het huis blijven staan. Ze wilde ook een deel verkopen en natuurlijk moest er ook gewoon een deel mee.

Het huis moest natuurlijk wel goed afgeleverd worden aan de volgende bewoners en daarom zou hier een hoop werk in gestopt moeten worden. Ik wilde dit samen met wat vrienden voor mijn moeder doen maar dat wilde ze zelf niet. Ze vond het aanbod erg lief maar ze vond dat ze dit zelf moest regelen. Van mijn zus kreeg mijn moeder te horen dat woningontruiming door Seniorenhulp een echte aanrader is. Dit bedrijf kende mijn zus via een kennis van haar. Deze kennis was erg tevreden en volgens mij zus kon mijn moeder dit het beste door dit bedrijf laten doen.

Woningontruiming

Een goede tip!

Uiteindelijk nam mijn moeder samen met mijn zus contact op met dit bedrijf. Inmiddels heeft dit bedrijf alles perfect voor mijn moeder geregeld. De nieuwe bewoners konden op tijd hun woning in en mijn moeder heeft de spullen die ze nodig heeft. De mensen van Seniorenhulp zijn buiten dat ook nog eens erg goed met haar spullen omgegaan.

Hulp