tegelmegashop-logo

De medewerkers van Tegelmegashop.nl doen niets liever dan u begeleiden bij het vinden van de perfect passende tegel. Om u optimaal van dienst te zijn binnen het oriëntatie proces werken wij wekelijks een aantal artikelen uit waarbij verschillende tips worden gegeven op het gebied van tegels. Deze keer behandelen we een aantal belangrijke factoren die van belang zijn voor een passende toilet tegel; Ruimte en Hygiëne.

In de meeste gevallen, praktisch alle gevallen, is het toilet een relatief kleine ruimte. Met de juiste tegelkeuze kunt u ervoor zorgen dat deze ruimte optisch groter lijkt. Veelal werd (en wordt er nog steeds!) gekozen voor kleine tegelafmetingen voor bekleding van de wand van het toilet, maar vaak ook als toilet vloertegels. Dit zorgt voor een gezellig toilet, maar dit maakt de ruimte niet groter, zeker niet door de grote(re) hoeveelheid voegen. Om een optisch grotere ruimte te creëren kunt u gebruik maken van grotere tegelafmetingen. Er zijn zelfs tegels verkrijgbaar waarmee u de volledige wand kunt bekleden met 1 tegel in de breedte.  Dit zorgt voor een ruimtelijk effect, waarbij het aantal voegen worden geminimaliseerd. TIP: Is er sprake van verticale voegen, dan kunt u kiezen voor een vloer en wandtegel die qua breedte gelijk is, zo kunnen deze voegen ‘doorlopen’ in een lijn, ook dit zorgt voor rust en een ruimtelijk effect!

En natuurlijk is hygiëne van groot belang, zeker voor het toilet. Vanuit hygiënisch oogpunt wordt veelal gekozen voor tegels van keramiek. Keramische tegels zijn, naast duurzaam en kwalitatief hoogwaardig, vochtvrij, vuilafstotend en eenvoudig schoon te maken. Wanneer u voor natuursteen kiest, zorg er dan voor dat u de tegels impregneert, zodat deze ook mooi blijven en goed schoon te maken zijn!

Wat uw wensen ook zijn, Toilet tegels bij Tegelmegashop.nl bestellen, daar gaat u geen spijt van krijgen! Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit (1e keus), A-merken, een ruim assortiment en de beste prijzen.