De producten van Dahua zijn een stuk goedkoper dan bij andere aanbieders heb ik gemerkt. Ik wilde graag camera apparatuur gaan aanschaffen voor mijn woning. Ongeveer een maand of twee geleden was er ingebroken, en ik wilde ervoor zorgen dat dit niet meer ging gebeuren. Ik kreeg namelijk veel problemen met de verzekering, omdat ik niet overal meer het aankoop bewijs van had. Met de hulp van camera’s kan ik de volgende keer beelden laten zien aan de verzekering, zodat ik beter geholpen kan worden door de verzekering, en alles vergoed krijg. Tegenwoordig grijpen steeds meer mensen naar de alarm systemen en dergelijken simpel weg omdat ze hunzelf en hun gezin willen beschermen. Door de economie van tegenwoordig hebben vele mensen het niet goed voor elkaar, sommige van deze mensen gaan stelen en overvallen plegen. Het is daarom erg belangrijk dat je woning goed beschermd is tegen deze mensen, zodoende ben ik terecht gekomen bij de alarm producten van Dahua.

Dahua producten zijn top!

Ik zelf heb meerdere producten van Dahua aangeschaft. Er hangt een camera boven de voordeur, en dat schikt waarschijnlijk de meeste inbrekers al af. Rond om het huis heb ik ook camera’s zitten en ik kan alles overzien. Het geeft mij een fijn gevoel en natuurlijk mijn gezin ook. Na de inbraak waren mijn kinderen namelijk erg bang, en nu zijn ze dat gelukkig niet meer. Ik heb dat allemaal te danken aan de top producten van Dahua!