Als eigenaar zijnde wil je ieder jaar iets unieks verzinnen om het team te bedanken voor hun inzet. Nu lijkt het op zich erg gemakkelijk om te doen, maar wat nou als je eenĀ personeelsuitje met overnachting wilt boeken? Waar zou je een overnachting kunnen boeken voor het gehele team en tevens hier alsnog voordelig uit zijn? Juist! Welkom bij De Grenswachter waar het mogelijk is om te overnachting met een groep vanaf 16 personen tot een maximum van 60 personen! Wanneer je de volledige bezet hebt is het mogelijk om te beschikken over 25 slaapkamers, 4 woonkamers en 3 prachtige keukens.

Een plezier om te verblijven

Wanneer de keuze gemaakt is om een overnachting bij De Grenswachter te boeken heb je de mogelijkheid om dit online of via telefonisch contact te boeken. Met nog geen vijf minuten later staat je boeking genoteerd en is het aftellen geblazen tot de “grote dag”.

foto2

Voor een zeer aantrekkelijke prijs is het mogelijk om te overnachten bij De Grenswachter. Hun prachtig ingerichte ruimtes zijn een plezier om te verblijven. Ongeacht of dat het stralend weer is of niet, hier is genoeg te beleven in hun zeer ruime accommodaties. EenĀ personeelsuitje met overnachting hier boeken is dan ook de garantie dat je onwijs veel plezier zult beleven met het team. Gevestigd in het mooie Aalten ( Gelderland) wat resulteert dat je omgeven bent met de mooiste bossen waar een wandeling zeer zeker aan te raden is. Mocht je graag informatie willen ontvangen raad ik je van harte aan om eens contact op te nemen met De Grenswachter!