logoHallo en welkom weer op mijn blogpagina. Zoals jullie weten ben ik dagelijks graag in mijn tuin bezig. Door leuke en mooie dingen te kopen probeer ik zo de tuin geheel naar mijn eigen zin te maken. Om mijn tuin dus mooier te maken ben ik op zoek gegaan naar iets wat zowel mooi als ontspannend is. Ik ging dus op zoek naar een lounge set. Want als het lekker weer is, zoals de afgelopen dagen, is het fijn als je ergens in de tuin kunt relaxen. Nu dacht ik van te voren altijd dat deze dingen enorm duur waren. Ik was dus op zoek naar een goedkoop adresje waar ik mijn lounge set kon kopen. Wanneer je online iets gaat zoeken word je al snel overladen door de vele aanbieders. Na enig speurwerk ben ik uitgekomen bij Global Source Asia. Volgens vele reviews over deze firma is dit het bedrijf om tuinmeubels te kopen. Het eerst wat mij op viel was het grote aanbod en de sterke prijs.

Nog steeds heel enthousiast over mijn lounge set

Loungeset_GSA4577

Dit was dus precies wat ik zocht. Nadat ik op de site ben gaan kijken, zag ik dat zij nog veel meer als alleen lounge sets hebben. Ze heeft Global Source Asia ook lounge bars, ligbedden. Om toch van de schaduw te genieten verkopen ze ook parasols en hangmatten. Wanneer je ‘s avonds nog lekker buiten wilt zitten beschikken ze ook over een mooi assortiment vuurkorven en heaters. Al met al dus een groot assortiment en dan heb ik het nog niet eens over de lage prijzen. Ik heb inmiddels al mijn lounge set binnen gekregen. Ik zal een afbeelding hiervan in dit artikel zitten, zodat jullie het ook kunnen zien. De levering was zeer snel en omdat ik die toen voor het weekend binnen kreeg, kon ik er al gelijk van genieten!

NNRH_2