indexIedereen houdt ervan om te mogen genieten van zijn of haar partner. Het samenzijn tijdens de feestdagen is iets wat je mist wanneer je single bent. Dit heb ik voor enkele weken geleden ook ervaren, merkte dat het alleen zijn in het leven niks voor mij was en heb de gok genomen om een kijkje te nemen op eenĀ Datingsite. Niet wetende wat ik daar kon aantreffen heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en daar aangemeld. Bij het invullen van mijn profiel begon ik al aardig de smaak te pakken, ik zag in dat aardig wat vrouwen naar hetzelfde zochten als wat ik zoek.

Aanmelden ging kosteloos.relatie-150x150

Bij het aanmelden op eenĀ Datingsite had ik in de eerste instantie niet het gevoel dat ik er kon “slagen”, de eerste dagen heb ik totaal geen reactie mogen ontvangen. Jammer zag er toch het positieve in, vrienden van mij hadden toch het advies gegeven om vol te blijven houden. Na ongeveer 1 week heb ik een bericht mogen ontvangen, uit het niets, ik was verbaasd! Na wat heen en weer gesproken op deze site hebben we de stap gewaagd en een afspraak gemaakt, in mijn ogen zag ik het als een echte date. De zenuwen gierde door mijn lijf heen, voelde me weer herboren en kon niet wachten tot ik haar zag. Precies zoals haar profielfoto was, waar ik voor gevallen ben, zo was ze in het echt ook. Onze avond was dan ook perfect verlopen en inmiddels mag ik aankomende week alweer genieten van onze 5e date!Schermafbeelding-2014-05-25-om-20.13.07-150x150