veiligrookkanaal-weblogo-black-small

schoorsteenkap-k100-2In mijn huis heb ik een ouderwetse kachel staan. De kachel heb ik eigenlijk nooit gebruikt, maar een vriend van mij vertelde dat het wel heel erg fijn is voor de winter. Het leek mij wel leuk om de oude kachel te gebruiken, omdat het er dan ook heel erg tof uitzag. Helaas was het rookkanaal niet meer goed en deze moest daarom vervangen worden.

Op zoek naar een rookkanaal

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar een rookkanaal dat bij de kachel zou passen. Na goed gezocht te hebben kwam ik tot de conclusie dat ik een rookkanaal van het merk Isoduct moest aanschaffen. Het merk stond namelijk bekend om zijn veiligheid en dat vind ik wel heel erg belangrijk.

200 isoductUiteindelijk had ik een website gevonden waar ik een rookkanaal van het merk Isoduct kon bestellen. De website waar ik op terecht was gekomen heet Veiligrookanaal.nl. Op deze website kon ik een rookkanaal helemaal zelf samenstellen en dat vond ik heel erg fijn.

Toen ik het rookkanaal helemaal compleet had kon ik deze afrekenen. De prijs van het rookkanaal was ook nog eens een stuk voordeliger dan ik in eerste instantie had verwacht. Via de mail kreeg ik een bevestiging van mijn aankoop en ik kreeg een datum waarop ik het rookkanaal kon verwachten.

De bestelling kwam binnen en daarna ben ik direct aan de slag gegaan met het bevestigen van het rookkanaal. Alles ging redelijk makkelijk en ik kon de kachel uitproberen.

Alles werkt helemaal zoals het hoort te werken!