stage Tanzania

Het leven kan gek lopen vind je niet? Mij is gevraagd of dat ik stage in Tanzania wil gaan lopen! Iets waar ik mijn gehele leven al over droom en dat gaat nu uitkomen! Hoe geweldig zou dat zijn als ik in Afrika kinderen mag verzorgen in het ziekenhuis. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding als arts. Ik wilde altijd al dokter worden aangezien ik graag andere mensen wil helpen om ze beter te maken. Met deze opleiding gaat mij dan zeer goed af! Enfin, een vriendin van mij ging naar het buitenland voor haar opleiding. Zij had aan mij gevraagd of dat ik hier toevallig ook interesse in heb om deel te nemen.

stage Tanzania

Mijzelf alvast ingeschreven

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar assistentie om te gebruiken tijdens mijn reis. Om dit als twee personen alleen te gaan doen kom je niet zo ver. Hierdoor ben ik gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Do4Africa. Hier is het mogelijk om jezelf in te schrijven en dan ben je verzekerd van deelname. Je dient er overigens nog wel borg bij te betalen, hierdoor weten zij het zeker dat jij aanwezig zult zijn tijdens deze stage in Tanzania! Ik kan in ieder geval niet meer wachten totdat ik het vliegtuig in mag lopen om andere te kunnen helpen in Afrika.

stage Tanzania