Roshe run

Er zijn talloze sites waarbij je online producten kan kopen, maar zijn er ook veel sites waarbij je keuze hebt uit éénenveertighonderd sportschoenen? Daarvan heb ik er eentje van gevonden: thesneaker.nl! Elke dag even een kijkje op de site en ik heb mijn schoenen rekje weer vol staan met mooie nieuwe sneakers. Nu denkt u waarschijnlijk: hoe vind ik nou een artikel die ik mooi vind tussen al die schoenen? Daar heeft The Sneaker zeker over nagedacht! Aan de linkerkant vind je hele handige zoekopties om zo snel mogelijk het product te vinden waar je al die tijd naar zocht. Het tijdperk van dagen lang zoeken naar het juiste model en van stad naar stad rijden is voorbij.

nike-roshe-run-damessneaker-print-zwart-en-wit

Naast de nette schoenen die ik voor mijn werk draag, vind ik het heerlijk om in de avond uren een rondje hard te lopen samen met vrienden op mijn Nikes die ik bij The Sneaker gekocht heb. Vroeger vond ik het een ramp om weer naar het centrum te moeten om een nieuw paar schoenen te halen.. Vooral het wachten in de drukke rijen, geen personeel dat beschikbaar is omdat er toevallig nog drie anderen geholpen moeten worden. Heerlijk dat het nu allemaal op het web kan!

 

 

Mijn ervaring

Al hoewel ik goed met de computer overweg kan weet ik zeker dat de site ook heel overzichtelijk is voor bijvoorbeeld ouderen en/of mensen die niet veel met de computer kunnen.

KwaliteitTot slot hoop ik dat ik zoveel mogelijk mensen kan bereiken en deze blogpost lezen zodat zij ook eens het gemak van het online schoenennetwerk The Sneaker kunnen ervaren.