Ik en mijn vriendin hebben laatst samen een huis gekocht maar we vonden de woonkamer iets te klein.  Na een tijdje er over na te denken en naar veel zoekwerk over een uitbouw huis hebben we uiteindelijk besloten om het wel te doen. Verbouwaanvraag.nl was het perfecte bedrijf voor ons, ook zit het bedrijf redelijk in de buurt aangezien ons huis in Loon op Zand staat, de prijs valt binnen ons budget en het kan gelukkig relatief snel afgehandeld worden.

logo-1-300x65

Ik heb samen met een aantal werknemers gekeken hoe groot ik de uitbouw aan het huis graag wou hebben en hoe ik deze wou hebben. Dus dan uit welk materiaal en welke vorm. Op mijn info hebben ze een grafisch ontwerp gemaakt en dit is door mij goed gekeurd. Ik heb zelf aangeboden om ook mee te helpen en dit was geen probleem. Zelf ben best handig aangezien ik zelf ook in de bouw werk.

De aanbouw was over het algemeen snel gebeurt. Het is erg netjes geworden en de verbouwers waren erg vriendelijk. Ze hebben goed advies gegeven en goed mee gedacht met de situatie.

Mijn ouders waren  ook nog te twijfelen of ze een aanbouw wouden laten maken maar ze wisten het nog niet zeker tot dat ze uitbouw aan ons huis zagen. Ze vonden het echt prachtig geworden en hebben nu zelf ook contact met Verbouwaanvraag.nl opgenomen om zelf ook een uit te laten bouwen.

Wij zijn in ieder geval super tevreden en we hopen dat ze het ook zo goed afronden bij mijn ouders. Hier ga ik naar mijn ervaring in ieder geval wel van uit.