Je wilt in de zomermaanden heerlijk op vakantie gaan echter ben je er nog niet over waar je aankomend jaar naartoe wilt. Je hebt al bij diverse reisbureau’s boeken meegenomen om in te zien, helaas is dit zonder resultaat omdat je het niet heb kunnen vinden wat je zoekt. Wist je dat je dichterbij huis kunt genieten van een onvergetelijke vakantie? Bij Vakantiepark Dordogne kan je al terecht voor enkele euro’s om te mogen genieten van de rust en de ruimte! Dit vakantiepark staat centraal om de mooiste vakantiehuizen die overigens erg luxe zijn ingericht. Deze vakantiehuizen zijn allemaal ingericht met een wasmachine, magnetron en nog veel meer, hiermee merk je echt dat ze blinken met het goed verzorgd vakantie laten vieren. 

Waarom naar Frankrijk?Logo frans

Steeds meer mensen kiezen ervoor om heerlijk te mogen genieten in Nederland of dichtbij Nederland aangezien ze sinds kort erachter komen dat het in de buurt ook erg mooi kan wezen. Bijvoorbeeld in het mooie Frankrijk vindt je steeds meer plekken waar je heerlijk kan vertoeven, echter weet niet iedereen dat je in Frankrijk ook vakantie vieren kan. Diverse vakantieparken zijn er te vinden in Frankrijk waaronder Vakantiepark Dordogne. Dit vakantiepark is zeer geschikt voor kinderen aangezien er geen auto’s zijn toegestaan op het park, hiermee bewijzen ze dat de kinderen heerlijk kunnen spelen en zichzelf goed vermaken terwijl jij in de tussentijd aan het genieten bent van de rust en ruimte om je heen.

Hoe te boeken.download

Je hebt besloten om lekker te genieten in Frankrijk alleen weet je niet hoe dat je via het internet bestellen moet? Op de website van France Comfort kan je direct boeken wanneer je jouw vertrekdatum weet. Door de boekingsformulier volledig in te vullen en het bedrag te betalen is jouw boeking definitief, wanneer je jouw bevestiging via de mail krijgt weet jij in ieder geval zeker dat je zult genieten op vakantie.download (1)