Stichting Woord en Daad

Jij wilt toch ook wat doen voor een ander? Maak dan eens kennis met Stichting Woord en Daad! Hier kun je eenvoudig een donatie doen om ervoor te zorgen dat kinderen in het buitenland worden geholpen.

Stichting Woord en Daad

Willen helpen!

Ook ik wil maar al te graag iets doen voor een ander. Bij ons in de buurt bezoek ik wekelijks oudere mensen die alleen thuis zitten. Deze mensen vinden het geweldig als ik meega met hen naar de supermarkt of een kop koffie kom drinken. Toen ik hiermee was begonnen had ik er in het begin nog wel moeite mee hoor. Veel mensen dachten dat ik een overvaller was aangezien ik spontaan aanbel om te vragen of dat zij zin hadden in een kop koffie. Pas op het moment dat ik uitgelegd had waarom ik dit wilde doen merkte ik dat zij het erg prettig vinden. Dit houdt in dat ik nu iedere zaterdag meer dan tien kopjes koffie moet drinken. Iets waar ik onwijs trots op ben dat ik dit mag én kan doen.

Stichting Woord en Daad

Buitenland

Ook ik het buitenland wil ik mijn hulp aanbieden. Hierdoor ben ik een manier gaan zoeken hoe dat ik hen financieel kan steunen. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Stichting Woord en Daad. Zij verrichten onwijs veel voor kinderen in het buitenland. Hier kan ik dan ook enorm trots op zijn dat meerdere mensen hetzelfde denken als dat ik denk! Met dit bericht wil ik mensen stimuleren om eens op de website te kijken en bewust te worden van de hulp die zo hard nodig is.